avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acceptarea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acceptarea mostenirii

Se poate considera cererea reconventionala acceptare expresa sub semnatura privata daca este facuta in termenul de optiune succesorala ?
Cel mai recent răspuns: gruia19 , utilizator 21:04, 11 Octombrie 2014
Ce obiect are litigiul si ce cereti dvs. prin reconventionala.
partaj judiciar. nu cred ca are relevanta ce se cere in reconventionala, intrebarea este destul de explicita: poate fi considera o asemenea cerere acceptare expresa a mostenirii sub semnatura privata sau nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
gruia19, utilizator
Nu stiu. Depinde de obiectul ei. O seara buna!
Partaj judiciar. este o intrebare generala, daca poate valora sau nu, in acceptarea unei mosteniri
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mariantoma48 mariantoma48 buna ziua,rog un raspuns argumentat asupra termenului de optiune succesorala :este de 6 luni sau de un an,in discutiile de pe forum am gasit ambele variante,va ... (vezi toată discuția)
Se poate accepta o succesiune printr-un înscris sub semnătură privată? utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: inscrisul sub semnatura privata prin care am acceptat mostenirea de pe urma defunctului meu tata trebuie comunicat ... (vezi toată discuția)
Actiune reconventionala in cadrul actiunii de partaj/iesire din indiviziune Iuliana Ecaterina Matache Iuliana Ecaterina Matache In cadrul unui dosar avand obiect partaj mobiliar/iesire din indiviziune reprezentantul reclamantilor si-a completat obiectul actiunii si cu dezbatere ... (vezi toată discuția)