avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL sau societate de plasarea fortei de munca ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL sau societate de plasarea fortei de munca ?

salutare ,am o mare dilema :problema e in felul urmator ,sunt angajat la o societate din ue si intentionez sa deschid o societate in Romania cu care sa pot colabora in sutretanta cu firma la care sunt angajat .Este posibil sa imi pastrez jobul actual si sa patronez societatea din Romania fara sa intru in conflict cu legea?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 12 Octombrie 2014
U-CORSU a scris:

colabora in sutretanta

Iertati-mi curiozitatea, dar ce e aia sutretanta?

Conform legilor din Romania, puteti fi salariat oriunde in tara sau in afara si sa aveti oricate firme doriti dvs. in Romania. Nu vad nici o problema sa va deschideti o firma.
O mica precautie se impune: sa nu pacaliti pe niciuna dintre firme atunci cand stabiliti ... colaborarea dintre ele, adica sa nu folositi firma romana ca sa dati teapa firmei unde lucrati. Mai trebuie sa verificati si daca, l afirma unde lucrati acum, este permis sa se incheie contracte cu o firma detinuta de un angajat (cum vreti dvs. sa deschideti).
In tara nu aveti cum sa intrati in conflict cu legea pentru asa ceva, insa verificati si legislatia statului in care sunt incadrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parere contract de colaborare Adrian7127123 Adrian7127123 Buna ziua! https://bes-group.zohorecruit.eu/jobs/Careers/32726000000324221/Job-Administrativ?source=CareerSite Am avut un interviu cu un reprezentant din ... (vezi toată discuția)
Patronul mi a pierdut cartea de munca si nu dau nici de patron si nici de cartea de munca!!! mihavasile mihavasile Buna ziua, In 2004-2005 am lucrat in Bucuresti la o firma de leasing.Patronul promitea marea cu sarea,zilnic sedinte si dezbateri dar nu se prea lega ... (vezi toată discuția)
Munca la negru alinu31 alinu31 lucrez de un an la o firma de taxi iar patronul imi promite ca imi face contract si nu mi-a facut pina acum,as dori sa il dau in judecata ,sau sa iau ceva ... (vezi toată discuția)