avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Binefacere - recuperare imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Binefacere - recuperare imprumut

am imprumutat pe cineva sa asi aduca acasa copilul din alta tara cu o suma mica de bani 150 euro nu am pretins ceva doar sa ami inapoieze bani si acum aceasta mama refuza sa ami inapoeze suma as putea face ceva legal in aceasta privinta? va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
speed1, utilizator
Cel mai recent răspuns: speed1 , utilizator 14:28, 12 Octombrie 2014
aveti contract sau alte dovezi ca ati imprumutat pe respectivul cu acesti bani? dar ca refuza sa vi-i restituie?
Suma de recuperat este mica, pentru o eventala actiune in justitie costurile sunt mai mari decat suma imprumutata.

Dar daca aveti probe in dovedirea imprumutului puteti incerca.
da suma este mica nu acesta ar fi motivul dar cand ajuti pe cineva si dupa ai probleme familiale din partea acestui gest merita orice am martori ia m dat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poți face atunci când concubina te înșală și te lasă cu un împrumut la bancă ? Daredevil14 Daredevil14 Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca (ING - nevoi personale ) pentru a o ajuta pe concubina mea care nu putea sa faca acest imprumut. ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica Cristinadora Cristinadora Am imprumutat o suma de bani in 2009 unei cunostinte ce avea nevoie de ajutor. Persoana respectiva a insistat ca va returna imprumutul cu o anumita \"dobanda\" ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)