avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnscriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnscriere auto

buna ziua as vrea sa stiu si eu cat este valabil certificatul fiscal pentru inscrierea masinii pt ca sotul e plecat si proprietarul abia acum poate sa trimita noi am cumparat masina in aprilie cu contract de vanzare cumparare pe numele sotului si el acum e plecat vine in decembrie
Cel mai recent răspuns: Alexandru Tuta , Consilier juridic 03:22, 13 Octombrie 2014
Certificatul fiscal are valabilitate 30 de zile
multumesc
Certificatul fiscal este valabil pana la sfarsitul lunii in care a fost emis (dupa ultima modificare legislativa). Eventual sa declarati impunerea autoturismului dvs. in baza unei procuri notariale de la sotul dvs. In 30 de zile de la data contractului, trebuia sa depuneti declaratia de impunere. Sau mai puteti cere de la vanzator fisa de inmatriculare auto cu viza financiara, in 2 exemplare, aceasta nu expira: una o duceti la DITL, alta la DRPCIV.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2014
Alexandru Tuta, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare/radiere auto cristiana_h cristiana_h Buna seara, Ne puteti lamuri cu privire la obligatiile vanzatorului in cazul instrainarii unui autovehicul? Situatia sta in felul urmator: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)