avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor-custodie tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor-custodie tata

buna ziua!
solicit un sfat in urmatoarea problema: sunt casatorit de 7 ani iar din casatorie a rezultat un baietel, in varsta de 4 ani. In urma cu aproximativ 1 an, sotia mea, in urma unor probleme financiare s-a apucat de videochat! In urma acestei decizii, gandita ca un plus pentru familie si strict dpdv material, situatia materiala s-a ameliorat, planurile de viitor ale familei au inceput sa prinda contur dar relatiile dintre noi s-au deteriorat, culminand cu dorinta sotiei de a divorta, motivata de noul statut si de noua situatie materiala pe care a capatat-o in urma activitatii!
Initial am vorbit ca baiatul nostru sa stea cate o saptamana la fiecare dintre noi, fiind in prima faza de acord cu asta!
Totusi, consider ca, daca ea vrea sa divorteze si ea vrea sa plece, nu cred ca eu ar trebui sa fiu privat de timpul pe care as putea sa il petrec cu baiatul meu!
In ultimul an, ea a petrecut foarte putin timp acasa, cu mine, cu noi, avand serviciul de noapte iar ziua, dupa serviciu, recuperare.
Cum ar trebui, sau ce as putea face pentru a incerca sa castig custodia baiatului meu?
Ciudata situatia, contactati un avocat care intelege importanta unui acord si negociati mai avantajos pentru copil. Ca dv. nu doriti sa pieerdeti nu va interesa pe nicio instanta, nu asa se pune problema, se pune problema situatiei actuale si a copilului.
In urma cu aproximativ 1 an, sotia mea, in urma unor probleme financiare s-a apucat de videochat! In urma acestei decizii, gandita ca un plus pentru familie si strict dpdv material, situatia materiala s-a ameliorat, planurile de viitor ale familei au inceput sa prinda contur

Activitatea doamnei este obscena corespunzatoare activitatii de videochat. Dovezile mele nu sunt obscene, desi as putea sa obtin si alte print-scree-nuri cu ea, facand lucruri obscene!

Cat erati impreuna si aducea bani din videochat acasa era ok activitatea, nu va faceati griji ca e obscena, acum de-o data e si ati vrea sa indreptati asta impotriva ei ca mama. Ziceti ca lucreaza la un studio, deci activitatea ei obscena nu-l afecteaza pe copil. Poate lucra si pe centura, asta nu ii afecteaza calitatea ei de mama si nu il afecteaza pe copil.
Daca ajungeti in instanta, puteti pune accent pe faptul ca lucreaza in program de noapte si ziua pt ca se odihneste, nu poate avea grija de copil, unde lucreaza si ce face nu e relevant ( poate fi cand se va discuta de pensie )

Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
De acord, daca activitatea doamnei nu e motivul de divort si daca ati folosit in familie veniturile din activitatea obscena, mai degraba nu amintiti de ea in dosar, ca nu va face bine. Incercati sa vedeti cum i-ar fi ami bine copiluluji, la mama, la tata, unde ar sta efectiv cu un parinte acre s-ar ocupa de el etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii la divort maria8888 maria8888 Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata.... sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)
Divort cu custodie exclusiva ! alinabarac1982 alinabarac1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Sunt casatorita si am doi copii mici ( fetita 1.5 ani ) baiatul ( 2.5 ani ) sotul meu in acte a jucat tot la ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului negrau negrau buna ma numesc negrau marius sunt un om care lucreaza mult si as vrea sa ma lamureasca cn si pe mn cum pot castiga custodia fetitei mama ei este cand cu unu ... (vezi toată discuția)