avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte necesare plata masina fisc...?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte necesare plata masina fisc...?

Buna ziua,am cumparat o masina inmatriculata in Romania,am contract de vanzare cumparare,talon,carte de identitate.Ce documente imi sunt necesare la FISC pt a o trece la impozit la primarie?AM nevoie si de altceva de la fostul proprietar?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bassmafya17 , utilizator 15:30, 13 Octombrie 2014
Procedura de radiere auto se realizeaza legal,in termen de 30 de zile de la data incheierii documentului de instrainare auto
Documentele necesare sunt
- declaratie pentru scoaterea din evidenta fisdcala-formular tip il gasiti la autoritatea fiscala
- cerere eliberare certificat atestare fiscala privind taxe si impozite si alte venituri la bugetul local-formular tip
-documentul de instrainare bun mobil original si copie
- act identitate contribuabil
nu vreu sa o radiez,eu vreau sa o trec la impozit pe numele meu,sa platesc impozit pentru ea.Am inteles gresit?
Acte necesare transferului unui mijloc de transport auto
[ link extern ]
foarte complet.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)
Contractul de v/c auto completat pe formular descarcat de pe net cyan cyan Pentru radierea fiscala de catre vanzator si inregistrarea la fisc a vehicului de catre cumparator este valabil contractul de v/c auto daca se completeaza un ... (vezi toată discuția)