avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat - drepturi in inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat - drepturi in inchisoare

buna ziua, am pe cineva din familie care a fost condaamnat la 6 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. va face in intregime 6 ani??ce drepturi are in puscarie ??va rog sa_mi raspundeti!! va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters333441 , utilizator 19:27, 14 Octombrie 2014
Condamnatul va putea beneficia de liberare condiționată după executarea unei fraciuni de 2/3 din totalul pedepsei aplicate și dacă va îndeplini și condițiile prevăzute de lege.
Puteți citi conditiile accesând următorul link:
[ link extern ] .
La ce alte drepturi faceți referire?
aceasta persoana a fost arestata in franta pentru problema din romania(tentativa de omor) acum urmeaza sa fie trimis in romania. are dreptul sa dea telefon sa spuna unde este ?? are voie la vizita. o sa il mai judece?? va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul de puscarie melinaR melinaR buna dimineata am o intrebare care tot ma chinuie si nu ii pot gasi raspuns nepotul meu are o condamnare de 7 si 6 luni din care a executat 4 ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa 4 ani si 6 luni Trache Iuliana Trache Iuliana Buna dimineata sotul meu a fost arestat pentru tentativa la omor la 4 ani si 6 luni cat face din pedeapsa? (vezi toată discuția)