avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... posesie de droguri pentru consum
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

posesie de droguri pentru consum

buna ziua
in decursul acestiu an sa efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta mea ,unde s-au gasit 3 plante de canabis care au prezentat cantitatea de 4 grame ,am fost chemat la diicot si procurorul mi-a oferit un acord ,acest acord consta in 6 luni cu executare si 2 ani prentru abilitare si 60 de zile de munca in folosul comunitatii .sunt incadrad la art 4 alin 1 legea nr 143/2000 .(acesta a spus ca nu vrea sa-mi dea amenda pt ca ar fii foarte mare )daca ma poate ajuta cineva AVIZAT cu o parere !
,multumesc
Buna ziua!

Va sfatuiesc sa va angajati un avocat. Se pare ca acest acord nu va avantajeaza, asa ca va trebui ca un avocat bun sa convinga instanta ca executarea pedepsei poate fi suspendata.

Cu stima.
Ati fost inclus în programul integrat de asistenţă a persoanelor consumatoare de droguri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)
Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(drept penal) Romania.furata Romania.furata Buna ziua doamnelor si domnilor. Am si eu o problema, neavand bani pt avocat m-am gandit sa intreb aici ,poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri daca ... (vezi toată discuția)