avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare auto
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare auto

In ce conditii poate fi vandut un autoturism inmatriculat pe o societate care intre timp a fost radiata de la RC?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 10:17, 26 Mai 2009
Daca firma a fost radiata inseamna ca a fost si lichidata. In cadrul procesului de lichidare s-a stabilit si modalitatea de distribuire a activului societatii , deci si a masinii respective. Daca masina a trecut in urma lichidarii in patrimoniul unui asociat acesta va putea sa o vanda in baza unui contract de vanzare- cumparare , urmand procedura obisnuita de vanzare a unei masini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl / ce se intampla cu activele firmei dansara2002 dansara2002 Buna ziua, Am un SRL pe care nu mai am activitate de ceva vreme pe care vreau sa o radiez de la registrul comertului. Ce se intampla in acest caz cu ... (vezi toată discuția)
Autoturism persoana juridica ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune bun mobil vladion2005 vladion2005 Buna ziua. Timp de 12 ani am avut in posesie o masina, in baza unui proces-verbal de predare primire de la un srl. In prezent srl-ul nu mai exista, a fost ... (vezi toată discuția)