avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avertisment scris

Buna ziua,

Puteti sa imi spuneti daca sunt obligata sa semnez un avertisment scris? cat este valabil acest avertisment? mentionez ca in ultimele 2 luni am primit 2 avertismente. ultimul este cu motivatia ca nu am indeplinit o sarcina de serviciu care nu este trecuta in fisa postului. primul este pentru intarzieri repetate. Primul avertisment l-am semnat dar cel de-al doilea nu are un motiv real. Sunt obligata sa il semnez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 08:45, 14 Octombrie 2014
Semnatura dvs. certifica doar faptul ca vi s-a comunicat, daca nu il semnati nu este nicio problema, caci vi-l vor comunica pe alte cai.
Daca il semnati, aceasta inseamna ca ati luat cunostinta de sanctiune, NU ca sunteti de acord cu ea. Salariatii fac destul de frecvent greseala de a echivala semnarea deciziei de sanctionare cu un "acord". Decizia se poate comunica inclusiv prin executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni exercitate de angajator coyote coyote Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: in urma unor discutii in contradictoriu, directorul mi-a cerut demisia. Nu am acceptat, ca urmare, pe ... (vezi toată discuția)
Contestare avertisment scris imosoft imosoft Buna ziua, Se poate contesta un avertisment scris pentru intarzieri repetate la programul de lucru pe baza faptului ca regulamentul intern nu a fost ... (vezi toată discuția)
Sanctionare pentru "refuzul de a ramane peste program" Chipi Chipi Buna ziua, Lucrez la o agentie de Marketing cu functia de asistent manager. Jobul meu implica si munca de teren insa la momentul angajarii nu am convenit ... (vezi toată discuția)