avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la domiciliu in alt oras decat sediul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la domiciliu in alt oras decat sediul angajatorului

As dori sa angajez o persoana, care are domiciliul in alt oras decat sediul firmei mele, si care sa lucreze la domiciliu. Este posibil acest lucru? Am auzit ca ar fi obligatoriu sa-mi deschid punct de lucru in orasul de domiciliu al angajatei, ceea ce mi se pare absurd, deoarece toata activitatea se desfasoara online, fiind vorba de postul de operator procesare texte si imagini.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 14 Octombrie 2014
Cine v-a zis ca trebuie sa deschideti punct de lucru la domiciliul angajatului?
Se va incheie c.i.m. cu munca la domiciliu, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)
Activitatea la domiciliul fifi53 fifi53 Un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata poata sa desfasoara activitatea la domiciliul lui. Mentionez ca sediul firmei este la Bucursti si ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru VladRoxana VladRoxana Daca exista un sediu social si as dori sa desfasor activitatea si intr-un alt oras (sau mai multe), cum ar trebui sa procedez, pentru a nu deschide Punct de ... (vezi toată discuția)