avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal taxe locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal taxe locale

Daca firma nu are punct de lucru,ci doar sediul social constituit in baza unui contract de comodat,deci nu plateste impozite locale pentru acesta,i se poate elibera un certificat de atestare fiscala de la taxe si impozite?Daca da,in cererea de eliberare unde se solicita datele pentru punctul de lucru se completeaza cele de la sediul social?Certificatul e necesar pentru participarea la o licitatie
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 00:54, 15 Octombrie 2014
in cazul dvs. veti putea obtine certificat de atestare fiscala doar pentru sediul social ....v-as sfatui sa va inregistrati punctul de lucru ... este riscant sa desfasurati activitati lucrative in afara sediului social fara sa aveti punct de lucru deschis la adresa respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale - certificat atestare fiscala roxirox roxirox Buna ziua, Sunt unul dintre administratorii unei societati comerciale. Intrebarea mea : Unde trebuie sa ma prezint si cu ce acte pt: CERTIFICAT ATESTARE ... (vezi toată discuția)
Diferenta sediu social/punct de lucru nyusziful nyusziful Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: la o licitatie publica pentru inchiriere teren pasunat, se adopta HCL, cu anexa caiet de sarcini, in care in mod deosebit ... (vezi toată discuția)
Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)