avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fara verificare la creditor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fara verificare la creditor

Va supun atenției urmatoarea problema pe scurt:

In urma popririi pe contul de salariu acum aproximativ un an de zile, datoria catre creditor s-a stins, acesta confirmandu-mi soldul zero.
Executorul judecatoresc care s-a ocupat de caz imi blocheaza acum complet contul de salariu, fara a face verificarile in prealabil la creditor si dorește sa recupereze suma pe care eu am platit-o esalonat.
Are acest drept? Care este autoritatea superioara a unui executor judecatoresc? Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:25, 15 Octombrie 2014
Aveti confirmarea in scris ? Faceti contestatie la executare.
Multumesc pentru raspuns.
Asta intentionez sa fac.
Insa unde trebuie sa depun aceasta contestatie..?
La judecatoria care a incuviintat initial executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor simona_tanase282002 simona_tanase282002 O societate X a contractat o linie de credit, avand ca fidejusor o pers fizica Y. Societatea a intrat in insolventa , insa prin planul de reorganizare ... (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)
Actualizare debit Gazaru Gazaru Au voie cei de la kruk sa îmi trimită după 6 luni după ce am avut un credit cu poprire pe salariu înștiințare ca mi s_a actualizat debitul și ca pt a ... (vezi toată discuția)