Au voie cei de la kruk sa îmi trimită după 6 luni după ce am avut un credit cu poprire pe salariu înștiințare ca mi s_a actualizat debitul și ca pt a închide datoria trebuie sa mai plătesc suma de 1400 lei cu toate ca ultima proprire a fost în 09/2018??
Nu au acest drept insa fac tot felul de abuzuri deoarece Romania este tara tuturor posibilitatilor si ca sa indrepti aceste mizerii treci prin grele incercari in sistemul de fratie Judecator -Executor Judecatoresc...
Deci dupa ultima poprire IMEDIAT SAU DEINDATA executorul trebuie sa emita Incheiere de sistare a popririi si inchidere a dosarului executional ,restituind titlul executoriu si arhivand dosarul.
De obicei samsarii daca simt ca hienele gustul de sange ,incearca marea cu degetul si mai ciup cate ceva ILEGAL !!!
Lucrurile in mare cam asa stau.
apropo NU PLATITI ABSOLUT NIMIC DE BUNA VOIE...!!!
Nu mai pot recupera nicio alta creanta decat cea incuviintata initial de instanta si stinsa prin acoperire ,iar titlul executoriu si-a pierdut puterea executorie...
Nu achitati. Daca exista dovada faptului ca s-a stins creanta, atunci nu au ce sa faca. In cazul in care va fac probleme si va executa silit trebuie sa depuneti contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare.
Executare silita
danielanic
Buna seara. Va rog ss ma ajutati cu cateva raspunsuri la urmstoarele intrebari: Daca ulterior inceperii executarii silite prin poprirea pe salariu executorului ... (vezi toată discuția)
Dobanda kruk
Baciuc Claudiu
Acum 2 și jumătate ani am fost executat silit de către firma de recuperare Kruk prin hotărâre judecătorească, executorul trimițând decizia de poprire, ... (vezi toată discuția)