avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Valoare bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Valoare bon fiscal

Exista o valoare maxima pe care o poate avea bonul fiscal fara a mai fi necesara si emiterea facturii ? Se poate accepta doar bonul fiscal (fara factura sau sa.i tina loc acesteia) in contabilitatea unei institutii publice ? (ex: cand se reincarca un cartus imprimanta, se incarca o butelie)
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:39, 15 Octombrie 2014
1.Nu
2.Da
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal devenit...invizibil!! aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am o situatie bizara...Am cumparat anul trecut un obiect de inventar, am luat doar bonul fiscal, fara sa cer factura- valoare 345 lei. Acum , am ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale busubianca busubianca Buna ziua Poate sa ma ajute si pe mine cineva in problema bonurilor fiscale sub 100 de lei fără factura , as vrea sa ştiu daca sunt deductibile sau nu ... (vezi toată discuția)
Decontare abonamente ratb eleda eleda Am o nelamurire si imi prezint scuzele de pe acum daca subiectul a mai fost lamurit ... nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris :"> La ghiseele de incarcare ... (vezi toată discuția)