avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deducerea personala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deducerea personala

Buna ziua ! Sunt in somaj si ca atare beneficiez de indemnizatie. Suma este echivalenta cu 250 ron (fix). Intrebarea mea este urmatoarea: i se mai acorda deducere personala mamei mele gratie mie, care sunt persoana in intretinerea ei? Un aspect de mentionat care nu stiu cat de relevant e ar fi ca am 24 de ani. Si da, mama are venit pana in 3000 lei. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 14:07, 14 Octombrie 2014
Buna ziua!
Se poate acorda deducere sulimentara mamei dvs.-art.56 din Codul fiscal+norme ( pct.98).
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
Elis Ismail, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafonul de acordare a deducerilor personale din impozit pentru persoane in intretinere addi68 addi68 Am un copil minor, in intretinere impreuna cu sotia. Stiu ca se acorda o deducere personala din impozitul pe salariu pentru persoane aflate in intretinere, ... (vezi toată discuția)
Angajat cu jumatate de norma vio58 vio58 1 salariat cu jumatate de norma ,are functia de baza f1 are drept la deducerea de baza 125 ron ?. 2 salariat cu un sfert de norma ,avind functia de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala art.56 c fiscal Clement Pintilie Clement Pintilie Cred si vreu sa spun,urmatorul lucru: - posibilitatea asistentului personal de a beneficia de scutirea de impozite,nu se intemeiaza pe norma juridica din ... (vezi toată discuția)