avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Statut
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Statut

Intentionez sa obtin venituri din producerea si vanzarea de DVD-uri cu materiale personale filmate si montate, inregistrari realizate fie la diverse cuvantari motivationale ale unor buni oratori, fie prin filmarea unor spectacole; ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru a fi in legalitate?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 20:10, 14 Octombrie 2014
Ar trebui sa va faceti o societate in primul rind.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vizionat pe suport dvd depus de ijp o presupusa contraventie ... liniuta liniuta Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si ... (vezi toată discuția)
Filmare vecini non stop ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am un vecin care e ilegal presedinte de asociatie. Inca dinainte de a fi presedinte de asociatie si-a montat camere video care bat inspre usa mea ... (vezi toată discuția)
Drept de autor piradu piradu Ce am de facut in cazul in care apare si se comercializeaza un DVD cu un film care contine in proportie de 25% interviuri filmate de mine, pentru care nu am ... (vezi toată discuția)