avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dovedirea sediului paratului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dovedirea sediului paratului

Buna ziua!
Suntem o SC reclamanta in proces cu o alta SC din judet vecin pentru pretentii- debite. la unul din termene s-a dispus de catre instanta dovedirea sediului paratei, iar noi am depus extras de la Regsitrul Comertului cu toate datele referitoare la societate. La urmatorul termen ni s-a dat un alt termen pentru " dovada demersurilor actualizate pentru aflarea sediului paratei, avand in vedere ca relatiile de la Registrul comertului nu fac dovada demersurilor in acest sens, sub sanctiunea suspendarii cauzei, cu solicitarea de a face dovada citarii prin publicitatea in ziar".
Daca relatiile de la Registrul Comertului nu fac dovada paratului, atunci ce altceva poate face? Ce este mai presus de ORC?
Cel mai recent răspuns: venere , utilizator 11:18, 26 Mai 2009
Adresa privind sediul societati de la MFP-administratia financiara unde este inregistrata societatea:D, si/sau citarea prin mica publicitate, dovada (ziarul) urmand a fi adus/a la termen.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Citarea prin publicitate oricum se efectueaza, dar nu stiu daca acopera cerinta dovezii demersurilor pentru aflarea sediului paratei. Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-a fost respinsa cererea pentru ca societatea parata nu are activitate. e corect? venere venere Suntem o societate de marime medie spre mare intr-un oras mic. Avem de recuperat de la o alta societate de acelasi rang vreo 9000 lei. I-am trimis somatie, ... (vezi toată discuția)
Dovada sediului debitoarei DAIANA_ DAIANA_ Firma X din Bucuresti, da in judecata o alta persoana juridica, din alt judet (ex. Ialomita). Depune actiunea la Judecatoria Urziceni, in ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs jonel jonel Obiectul cauzei: Radieri ca urmare a dizolvării PÃRŢI: 1.ONRC PRIN OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI - ... (vezi toată discuția)