avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modernizare gard metalic in jurul blocului- SECTOR 3
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modernizare gard metalic in jurul blocului- SECTOR 3

Buna ziua, as dori sa stiu daca asociatiile din Sector 3, la modernizarea ( bordura mai inalta cu aceeasi plasa metalica) gardului din jurul blocului au contribuit cu apa si curent electric la aceste lucrari.
Primaria a inceput aceste lucrari din luna iunie, in zona mea. Unele asociatii au dorit gard inalt de 2m, altii de 1m.
Firma care a efectuat lucrarea, s-a bransat la instalatia de curent electric a blocului timp de o luna. La nemultumirea oamenilor , atat patronul firmei cat si presedintele au promis ca se va plati tot ce se consuma de la asociatie.
Din pacate, nu s-au onorat promisiunile, iar noi am platit facturi mai mari la apa( pentru betonul malaxat in betoniera) si curent( sudura, taiere flex, motor betoniera)
Daca ati intampinat aceeasi problema, sau firma a venit cu generator? Sector 3.
Peste tot au "lucrat" asa, curentul de la asociatiile care au "beneficiat" de aceste lucrari, dar nu au durat o luna, 2-3 zile si nu cu betoniera, au folosit doar flexul, bormasina si aparatul de sudura.
Aveau o betoniera mai mica, in care preparau betonul si il turnau in cofraje. Toata ziua se invartea si huruia masinaria! A durat cam 3 saptamani, la bloc cu 2 scari. In paralel faceau lucrarea si la blocul alaturat, cu gard de 2m.
Si in sectorul 1 s-a lucrat identic
Consumul de utilitati este cuprins in situatiile de lucrari ale constructorului, inaintate spre plata primariilor. Daca aceste modernizări se suporta de asociatie,solicitati diminuarea lor, daca nu solicitati diminuarea solicitarilor constructorului la cap. utilitati si decontarea acestei valori (la cerere), asociatiei
Asa este ! Utilitatile le-am platit noi odata, plus primaria inca o data in devizul constructorului.
Nu avem cui sa cerem sa ne plateasca consumurile. Presedintele si primaria, ne-au raspuns cu aceeasi formulare : "gardul face parte din proiectul de modernizare al sect.3. Asociatia a contribuit cu energie electrica si apa "
Oare pot sa ne oblige la plata unor sume pe care le-am contestat vehement ? DA ! Constructorul incaseaza sume pe care nu le-a cheltuit, la cate blocuri a facut asa, profit, nu gluma !
O locatara, a discutat problema cu primarul de sector. Acesta a afirmat ca: el plateste devizul, ce" intelegere" face constructorul cu presedintii de asociatii, nu-l priveste. Concluzia logica, o trage fiecare !!

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune cu energia electrica simulink simulink Buna ziua! Astazi s-a afisat lista cu cheltuielile de intretinere si m-a surprins rubrica [electricitate]. Am de plata 106lei, numai pentru becul care imi ... (vezi toată discuția)
Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc popescu dumitru popescu dumitru Buna ziua , locuiesc la etajul patru in bloc cu patru etaje in sectorul 3 , in urma decopertari acoperisului sa distrus HIDROizolatia , aducand la ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc lary10 lary10 buna ziua,va cer o parere si un sfat sa pot urma pasii necesari pentru rezolvarea problemelor. Locuiesc intrun bloc de garsoniere si cel putin odata pe ... (vezi toată discuția)