avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modernizare gard metalic in jurul blocului- SECTOR 3
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modernizare gard metalic in jurul blocului- SECTOR 3

Buna ziua, as dori sa stiu daca asociatiile din Sector 3, la modernizarea ( bordura mai inalta cu aceeasi plasa metalica) gardului din jurul blocului au contribuit cu apa si curent electric la aceste lucrari.
Primaria a inceput aceste lucrari din luna iunie, in zona mea. Unele asociatii au dorit gard inalt de 2m, altii de 1m.
Firma care a efectuat lucrarea, s-a bransat la instalatia de curent electric a blocului timp de o luna. La nemultumirea oamenilor , atat patronul firmei cat si presedintele au promis ca se va plati tot ce se consuma de la asociatie.
Din pacate, nu s-au onorat promisiunile, iar noi am platit facturi mai mari la apa( pentru betonul malaxat in betoniera) si curent( sudura, taiere flex, motor betoniera)
Daca ati intampinat aceeasi problema, sau firma a venit cu generator? Sector 3.
Asadar, nu ne preocupa, ca cetateni ai sectorului 3, problema gardurilor de 2m - ca la Puscarie - instalate in jurul blocurior, ne preocupa strict patratica noastra (aia care ne arde la buzunar), respectiv, de unde s-au consumat 10-15kwh energie electrica necesare prepararii betonului.

Din buzunarele noastre, de unde sa plateasca. S-au legat la prizele blocului, normal, Asociatia de proprietari fiind (teoretic) beneficiara lucrarii de imprejmuire.

Binenteles ca in devizul umflat pe care il va trimite constructorul la Primarie va scrie ca a consumat curent de la ENEL sau din generatoare proprii pe baza de motorina.

Argumentatia Primariei intr-un astfel de caz este urmatoarea: "In loc sa ziceti mersi ca s-au facut niste lucrari pe banii Primariei, pentru care nu ati platit nimic, mai si carcotiti"

Nu e singurul caz cand suntem luati de fraieri.
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2014
kres, utilizator
Stati linistiti, firma care a facut lucrarea este firma primarului sau a unui acolit al acestuia, credeti ca intra o firma din "afara"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune cu energia electrica simulink simulink Buna ziua! Astazi s-a afisat lista cu cheltuielile de intretinere si m-a surprins rubrica [electricitate]. Am de plata 106lei, numai pentru becul care imi ... (vezi toată discuția)
Unde se pot sesiza probleme grave la anvelopare bloc popescu dumitru popescu dumitru Buna ziua , locuiesc la etajul patru in bloc cu patru etaje in sectorul 3 , in urma decopertari acoperisului sa distrus HIDROizolatia , aducand la ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc lary10 lary10 buna ziua,va cer o parere si un sfat sa pot urma pasii necesari pentru rezolvarea problemelor. Locuiesc intrun bloc de garsoniere si cel putin odata pe ... (vezi toată discuția)