avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE AJUTOR JUDICIAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE AJUTOR JUDICIAR

Daca nu am venituri - si nu am - pot dovedi cu acte in regula , credeti ca instanta ma poate scuti de o taxa de timbru pe valoare . Nu am cum sa platesc nici esalonat si nici daca ma amina . Nu am bani de nici un fel ...
Cel mai recent răspuns: ContSters333333 , utilizator 07:11, 16 Octombrie 2014
Cati membri are familia dvs ?
doi . eu si sotul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea ajutorului public judiciar ContSters355039 ContSters355039 In cazul de fata , nu am venituri ( nici un venit , nimic ) . Cum procedez in vederea obtinerii ajutorului public judiciar , in vederea achitarii costurilor cu ... (vezi toată discuția)
Care e procedura pt. a obtine un avocat din oficiu ? rafaels rafaels [b]Buna seara , am o intrebare cum se procedeaza ca sa solicit un avocat din oficu si cum pot solicita scutirea de taxa de timbru ?[/b];) (vezi toată discuția)
Cum poate fi scutit un pensionar de la plata taxei de timbru intr-un dosar civil victorn victorn va rog daca se poate sa-mi spuneti dispozitia legala in baza careia un pensionar cu o pensie de 40 lei poate fii scutit de plata taxei de timbru care este de 5 ... (vezi toată discuția)