avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Rezilere contract
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Rezilere contract

Buna ziua,
in data de 06.10.2014 am incheiat un contract cu firma RCS&RDS cu privire la achizitionarea unui stick pentru internet.Intrucat viteza este foarte mica,nu imi este de folos si as vrea sa reziliez contractul si sa inapoiez stickul,dar firma vrea sa platesc o taxa de reziliere 50 ron.As dori sa stiu ce drepturi am, ,daca directiva U.E intrata in vigoare din 13.06.2014, prin care se poate renunta la contract in termen de 14 zile si inapoia produsul(buninteles sa platesc pt.cat l-am folosit) este valabila si in cazul meu.
Astept raspunsul; dvs.
Cu stima,Cornelia
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 21:55, 14 Octombrie 2014
daca exista acea clauza in contract , va trebuii sa platiti rezilierea .in principiu ati fost deacord cu ea in momentul semnarii contractului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost dat in judecată de rcs&rds pentru neplata ... Tonador297 Tonador297 Buna ziua! Am fost dat in judecată de RCS&RDS pentru neplata a doua facturi și pentru ca nu am înapoiat echipamentul. Eu am stat in chirie intr-un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract rds rcs edusa edusa am semnat un contract de internet si televeziune cu rds -rcs in luna 02.2009,pe persoana juridica intr-un spatiu inchiriat. din data 01.06.2009 am intrat ... (vezi toată discuția)