avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract rds rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract rds rcs

am semnat un contract de internet si televeziune cu rds -rcs in luna 02.2009,pe persoana juridica intr-un spatiu inchiriat. din data 01.06.2009 am intrat intr-un litigiu cu cel care mi-a dat spatiu in chirie si implicit de la aceea data nu am m-ai folosit serviciile lor.dupa o luna de neplata mi-au luat si cablu dar totusi nu vor sa-mi rezilieze contractul intru cat eu ma judec si nu imi m-ai desfasor activitatea. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:27, 19 Noiembrie 2009
Cititi cu atentie clauzele din cuprinsul contractului pentru a vedea in ce conditii zic ei acolo ca opereaza rezolutiunea contractluui. Practic ,aceste contracte se incheie pe o perioada de cel putin 1 an, dupa care , daca nu se cere incetarea contractului , el se prelungeste automat.
Este bine de explicat situaţia mai clar.Faceţi o adresă la RDS şi prezentaţi situaţia..
Contractul poate inceta prin acordul de vointa al partilor,in termenul de valabilitate sau beneficiarul poate denunta unilateral contractul fara plata de daune .printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire transmisa catre RDS&RCS-departamentul comercial pana la data de 15 ale lunii curente iar contractul inceteaza cu data de 1 ale lunii urmatoare celei in care RDS&RCS a primit confirmarea.
multumesc frumos
alexandra2006ro a scris:

Contractul poate inceta prin acordul de vointa al partilor,in termenul de valabilitate sau beneficiarul poate denunta unilateral contractul fara plata de daune .printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire transmisa catre RDS&RCS-departamentul comercial pana la data de 15 ale lunii curente iar contractul inceteaza cu data de 1 ale lunii urmatoare celei in care RDS&RCS a primit confirmarea.

OK...dar cat de legal este ca anumite firme (gen UPC) sa mai ceara inca o luna de plata a abonamentului dupa rezilierea de contract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rds in cazul schimbarii domiciliului in alt judet ContSters194735 ContSters194735 Am mai postat o data acest mesaj, din pacate nu mi-a raspuns nimeni. Va rog sa-mi dati un sfat, este urgent...Ce sa fac ca sa mi se rezilieze contractul cablu ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)