avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am fost dat in judecată de RCS&RDS pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am fost dat in judecată de RCS&RDS pentru neplata ...

Buna ziua! Am fost dat in judecată de RCS&RDS pentru neplata a doua facturi și pentru ca nu am înapoiat echipamentul.
Eu am stat in chirie intr-un apartament la începutul anului 2021 și acolo nefiind servicii de internet și televiziune, mi-am făcut contract la ei. După 3 luni a trebuit sa plec. Am fost la ei ca sa reziliez contractul cu echipamentul și mi-au spus ca taxa de reziliere este de 400 de lei și ca nu primesc echipamentul. Acum am de plata 1974,98lei din care 1088,60 este routerul (eu încă îl dețin), iar 1046,74 lei sunt penalități. Se mai poate face ceva? Credeti ca pot înapoia routerul?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:03, 14 Septembrie 2022
Buna ziua, depinde de clauzele contractuale. In principiu, ar trebui sa puteti inapoia ruterul intrucat executarea obligatiei se face prioritar in natura. Mergeti la ei cu routerul si daca nu vor sa il primeasca, sa va dea raspunsul in scris, daca il primesc, ,incheiati proces verbal de predare-primire. In orice caz, formulati si aparari prin intampinare in dosar.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs & rds wunnfer wunnfer Buna ziua as dori sa reziliez un contract semnat pe 28.02.2010 cu firma rcs rds, serviciul de internet + internet mobil, am fost client Airbites cu ei am ... (vezi toată discuția)