avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire TAXA AUTO

Buna ziua,

Ma adresez cu acest topic acelor oameni care se cred capabili sa faca o schimbare in legatura cu ineptiile Pont`iste/PDL`iste.

Brav si falnic cetatean mi-am achitat taxa de poluare in val. de 6500 lei.
Am dat in judecata si am castigat.
Acum trebuie sa astept 5 ani ca sa astept sa-mi primesc bani MEI , care i-am platit si pentru care m-am luptat in instanta?

Exista posibilitatea sa fie dat in judecata statul si guvernul pentru ca nu respecta hotaralile judecatoresti si ca au dat legea asta tampita? Ce ma intereseaza pe mine bugetu statului cand judecatoru mi-a dat castig de cauza

Cu siguranta nu sunt singura persoana care ar vrea asa ceva.
Poate cineva sa ma lamureasca..?
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
problem87, utilizator
Cel mai recent răspuns: problem87 , utilizator 02:30, 17 Decembrie 2014
exista sesizare la CJUE pe tema aceasta. Exista si exceptie de neconstitutionalitate la Curtea Constitutionala tot referitor la art 15 din OUG8/2014. Deocamdata astea sunt posibilitatile legale la indemana.
au trecut cele 45 zile in care trebuia sa primesc bani (asa zisa prima transa) ce trebe sa fac in situatia asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare sumigrene sumigrene buna ziua. am o intrebare si o problema, am dat statul in judecata pentru recuperare de taxa, zilele acestea am scos hotararea definitiva si irevocabila atat ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)