avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INDIVIZIUNE SI RENUNTARE LA COTA PARTE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INDIVIZIUNE SI RENUNTARE LA COTA PARTE

Am un procs de iesire din indiviziune care se incheoe acum . La inceput am cerut cota maea parte in natura dar pe parcurs m-am razgindit si vreau sa renunt la partea din casa . Piritii au cerut de la inceput toata casa dar acum nu mai vor . Ei au cerut prin cererea reconventionala toata casa , iar acum cind am spus judecatorului ca renunt la partea mea , piritii nu mai vor toata casa . Judecatorul le poate atribui intreg imobilul tinind cont de faptul ca acstia asa au vrut de la inceput ? Se mai pot razgindi ? Am cerut despagubire pe cota mea parte
Cel mai recent răspuns: ContSters333333 , utilizator 08:21, 15 Octombrie 2014
Judecatorul este obligat sa judece cauza dupa petitele cerute in actiunea civila si prin cerere reconventionala.
Daca parintii au cerut atribuirea intregii case, iar dvs. sunteti deacord, atunci vor fi obligati la plata sultei pentru cota ce va revine.
SUCCES.
perfect . si daca nu au bani ce ma fac . vor avea de platit ceva si sigur nu au bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire cote parti ContSters338989 ContSters338989 Sunt propr. pe 2/3 din imobil . Acum la poartaj pot cere atribuirea intregului imobil piritilor , iara cestia sa ma despagubeasca ? Mie nu-mi trebuie imobilul ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea atribuirii intregului imobil ContSters335821 ContSters335821 Sunt majoritara cu o cota de 2/3 din casa si teren . Pot cere atribuirea intregului imobil , iar piritii sa fie despagubiti in teren intravilan , teren care ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita drept de retentie pana la achitarea sultei? ilenuta1963 ilenuta1963 Urmeaza sa am de primit o sulta in urma partajului judiciar . Am cerut sa fie atribuita toata casa piritului , in schimbul despagubirii mele . Pot cre dret de ... (vezi toată discuția)