avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ATRIBUIRE COTE PARTI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ATRIBUIRE COTE PARTI

Sunt propr. pe 2/3 din imobil . Acum la poartaj pot cere atribuirea intregului imobil piritilor , iara cestia sa ma despagubeasca ? Mie nu-mi trebuie imobilul . Acstia au cerut imobilul in reconventional . se mai pot razgindi ??
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 04:25, 11 Ianuarie 2015
Daca ei au solicitat atribuirea in natura a imobilului si dumneavoastra sunteti de acord atunci aduceti la cunostinta instantei ca sunteti de acord cu admiterea cererii reconventionale si stabilirea unei sulte compensatorii pentru dumneavoastra.
da , asa am sa fac , dar acestia se mai pot razgindi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indiviziune si renuntare la cota parte ContSters333333 ContSters333333 Am un procs de iesire din indiviziune care se incheoe acum . La inceput am cerut cota maea parte in natura dar pe parcurs m-am razgindit si vreau sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Motivarea unei cereri ContSters326883 ContSters326883 Expertiza tehnica a scos in evidenta faptul ca lucrarile executate de catre piriti asupra imobilului sunt ca valoare mai mari decit jumatate din valoarea ... (vezi toată discuția)
Neplata sultei la termen- consecinte? ContSters326883 ContSters326883 Daca nu se plateste sulta in termenul stabilit de catre instanta care sunt consecintele ? Se scoate imobilul la licitaie ? Pe ce se pune executarea silita ? (vezi toată discuția)