Buna ziua,
Am cumparat o casa prin intermediul unui credit ipotecar de la Banc Post, am semnat in data de 7octombrie contractul de vanzare cumparare si de ipoteca la notar, dar vanzatorul nu a primit inca banii. Banca tot amana momentul introducerii banilor in contul vanzatorului.
Imi puteti spune, va rog, daca exista o limita legala de timp pana la care banca poate amana acordarea banilor? Sau ce se poate face in acest caz?
Multumesc.
Banca în termen de 15 - 20 de zile vă îndestulează contul Dvs. cu suma cu care va creditat. Apoi Dvs. sunteți cea care va efectua transferul către vânzător.
Ati depus toate actele la banca? Ati vb cu cei de la banca daca actele sunt in regula? Va intreb pt ca am intalnit situatii in care actele nu erau corecte dar dupa ce s-a rezolvat problema banii au intrat imediat in contul celui care a luat creditul si a semnat actele cu banca. Transferu intre conturi de aceasi banca se fac in maxim o zi iar intre banci diferite maxim 5 zile.
Am depus toate actele la banca, inclusiv cele de la notar si CF-ul cu ipoteca. Au fost cateva greseli in contractul de credit, dar acestea au fost remediate tot saptamana trecuta. De cate ori sun la banca si ii intreb daca mai trebuie ceva, primesc acelasi raspuns: actele sunt in regula dar inca nu s-au virat banii.
Multumesc frumos pentru raspuns.
O zi buna!
Credit ipotecar
lxandru
Buna ziua! Am facut o cerere pentru credit ipotecar la Ing si dupa multe peripetii am reusit sa semnam contractul de vanzare si ipoteca, mentionez ca am semnat ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar
Ramooona
Sunt in postura de vanzator al unui apartament si am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu o persoana ce a facut un credit imobiliar. Banca a dat ... (vezi toată discuția)