avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut in cazul in care te pomenesti ca te afli in biroul de credite fara sa fi fost instiintat.

O zi buna va doresc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 23:05, 15 Octombrie 2014
Va referiti la inscrierea in lista rauplatnicilor ? Daca DA, luaţi act, altceva nu aveţi ce face ! Insa daca inscrierea in lista nu este corecta actionati in sensul de a fi radiat.
Este vorba despre un credit din 2005 in care eu am fost girant.S-a dispus poprirea salariala la firma care lucrez de catre un executor judecatoresc>Am luat legatura cu titularul de contract de imprumut,acesta si-a achitat imediat datoria dupa care la firma a sosit un act tot de la executorul judecatoresc in care s-a dispus ridicarea propririi intrucat debitul a fost achitat.Si totusi ma aflu in biroul; rau platnicilor.Ce poot face in acest caz pentru a fi radiat din acel birou?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
Victor69, utilizator
Buna ziua,
Imi puteti raspunde la intrebarea adresata anterior?

Merci mult.
Prezentati actele in cauza la banca ce a eliberat creditul, deoarece aceasta a facut diligentele . Solicitati in scris ridicarea sanctiunii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-poprire LFG LFG Buna seara, am primit de la Biroul unui executor judecatoresc o adresa de poprire pe veniturile realizate pe salariul lunar iar la firma unde lucrez a sosit o ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi si sechestru automobil Eugen1007 Eugen1007 Buna ziua, Am o intrebare va rog frumos. Am un credit de nevoi personale pe care nu am putut sa-l mai sustin, intre timp creditul a fost dat unui birou ... (vezi toată discuția)
lamuriri in legatura cu un angajament de donatie sau vanzare cumparare nelusandy nelusandy Am un apartament care a fost cumparat prin credit cu ipoteca si care, datorita unor neplati la termen, a ajuns la o societate de recuperari care a preluat ... (vezi toată discuția)