Buna ziua,
Am o intrebare va rog frumos. Am un credit de nevoi personale pe care nu am putut sa-l mai sustin, intre timp creditul a fost dat unui birou executoresc si mi s-au pus propriri pe conturi, intrebarea mea este cum pot afla daca exista proprire si pe autoturism Doresc sa vorbesc cu banca sa facem o esalonare si nu stiu cum ar trebuii sa procedez. Va multumesc.
Trebuie sa luati legatura cu executorul judecatoresc si cu banca ptr.esalonare.Daca exista sechestru pe autouturism luati legatura tot cu executorul judecatoresc.
Am vorbit cu executorul, el nu are puterea de negociere. Acessta mi-a spus sa vorbesc cu banca daca negociaza penalitatile si daca imi ridica propririle de pe conturi. Ar fi bine sa merg cu un avocat? Va mutumesc.
Biroul de credite
Victor69
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut in cazul in care te pomenesti ca te afli in biroul de credite fara sa fi fost instiintat.
O zi buna va ... (vezi toată discuția)
Executare silita
justme8
am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)