avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract prestari servicii

Buna ziua,

Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform prevederilor cap. Durata contractului am urmatoarea clauza:
”Prezentul contract se incheie pe o perioada de 2 (doi) ani, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade de doi ani, prin tacita reconditiune, daca nici una din parti nu solicita rezilierea cu minimum 30 de zile inainte de expirarea valabilitatii contractului. Rezilierea contractului in timpul valabilitatii lui va obliga partea in culpa la plata de daune interese egale cu valoarea contractului pe o perioada de 3 luni.”

Se poate?
Multumesc pentru sprijin,

Cu stima,
Magdalena Rossi
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 21:05, 15 Octombrie 2014
Multumesc
Nu s-a consultat cu absolut nicio alta persoana.
Este o firma cam mare si cam are monopol, iar eu nu pot sa fac o modernizare la lift, deoarece am acest contract incheiat. cealalta firma (mai ales ca are pretul cel mai mic) nu vrea sa intervina pana nu reziliez actualul contract, in plus mi-a oferit si un abonament mult mai mic de intretinere si revizie fata de firma existenta.
In conformitate cu noile modificari privind art.48 "se considera abuzive numai taxele de reziliere fara justificare economica, impuse de comerciant pentru a tine consumatorul captiv".
Incercati sa negociati un tarif mai mic cu firma veche, prin corespondenta conform clauzelor din contract, iar daca refuza le comunicati ca reziliati contractul fara a plati taxa.
Daca nu vor si insista pentru taxa luati legatura cu ANPC-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu vodafone pentru neplata abonament mboncalo mboncalo Buna ziua, As vrea sa cer sfatul dumneavastra in legatura cu problema mea cu Vodafone. Am fost abordat in primavara acestui an cu o oferta promotionala de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de telefonie andreeaaura andreeaaura Am un abonament (pe persoana juridica) cu o firma de telefonie mobila care expura in luna octombrie a.c. Am solicitat rezilierea contractului pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)