avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua

Sunt din jud. HD dar am lucrat in Cluj la o firma care avea sediul in Bucuresti(aici am fost inregistrat ca angajat) 2006-2009. Cum as putea recupera cartea de muca sau unde ma pot adresa? Firma s-a schimbat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 22 Octombrie 2014
Termenul de raspuns este de 30 de zile .

Cand ati depus sesizarea ?
pe 15.10.2014 cand v-am scris prima oara.

Am mai trimis in 01.10.2013 la ' alofm@s6.anofm.ro ' dar nu am primit nici buna ziua.
De atunci am renuntat sa le tot scriu mail-uri.
Pana pe 15.11.2014, veti primi raspuns de la ITM Bucuresti.
Multumesc frumos. Sper sa aveti dreptate.
Cu stima
Mozes Istvan
O completare:

TCE Logistica fiind o societate pe actiuni, aceasta posibil sa fi detinut aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca, la sediul societatii, conform art. 3, alin. 1 din Legea 130/1999 republicata, ulterior abrogata de OUG nr.123/2010 , la data de 01.01.2011.

In aceasta situatie, carnetele de munca nu au fost in custodia ITM-ului. Acestea au fost patrate si completate de catre societatea angajatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca TSonia TSonia Mama mea trebuie să se pensioneze de boală și are nevoie de Cartea de muncă. Problema este că ultima oară când a lucrat cu Carte de muncă a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)