sotul meu a avut un contract de credit incheiat in 2005 scadent in 2009.din 2007 nu a mai platit.in decursul timpului am fost contactati telephonic,prin posta si anul acesta si personal de agentii eos.nu am semnat nimic,nu au discutat personal cu sotul doar cu mine (nu suntem casatoriti legal).pe 09.10.2014 am primit o incuviintare a executarii silite de la un b.e.j. si de la judecatorie.aceasta datorie nu s-a prescris?daca facem contestatie putem castiga procesul?X-(X
Daca din 2007 nu ati mai platit, iar in decursul timpului nu ati semnat nimic si nici nu ati facut vreo plata (sau un alt demers care sa echivaleze cu recunoasterea datoriei) aveti f mari sanse de a castiga prin contestarea executarii silite invocand prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
Grabiti-va cu contestatia la executare !!! Termenul in care puteti depune contestatia este de 15 zile de la primirea actelor de la BEJ ___ (in cazul dvs din 9,10,2014).
Formular de contestatie gasiti pe portal.just.ro sau cautand pe GOOGLE.
SUCCESURI !!!
Taxa de timbru
StefanMM
Buna ziua,
Datorita unui credit neachitat de mai mult de 5 ani am fost dat in judecata de catre un BEJ care a obtinut executarea silita a veniturilor mele, ... (vezi toată discuția)