avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli transport

Buna ziua,
Daca o societate are salariati care lucreaza in diferite localitati le poate acorda diurnal de 13 lei?Lucreaza 12 ore dupa care se intorc acasa.In CIM este stipulat faptul ca salariatul desfasoara activitatea la obiectivele cu care societatea are incheiate contracte de prestari servicii,acestea fiind in diferite localitati.Pana acum administratorul le-a dat bani pentru deplasare din banii proprii fara a-I evidentia in contabilitate dar acum cauta cadrul legal pentru aceste cheltuieli,deci vrea sa stie daca poate acorda diurna avand in vedere ca se incadreaza in limita celor 12 ore minim de deplasare sau sa le deconteze transportul?Ce putem face?mentionez ca firma se ocupa cu paza si interventii
Cel mai recent răspuns: Dianex Serv SRL , Contabil 18:58, 15 Octombrie 2014
Se poate acorda pana 2.5x13 lei.
Inarmati-va cu ordin deplasare in care sa fie trecuta diurna. Atentie pentru ca in ultima vreme, diurnele care nu sunt foarte bine documentate si justificate, pot fi reconsiderste ca venituri salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare salariat, diurna sc gerom trans sa sc gerom trans sa Sunt firma de paza si interventie si am salariati care pazesc obiective in diferite localitati si vreau sa stiu daca le pot acorda diurnal de 13 lei pe ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Diurna in romania Nagy Andreea Nagy Andreea Buna, am nevoie sa-mi deschida si mie cineva creierul pt ca nu gasesc exact unde scrie cum se acorda diurna; adica am o nedumerire: in cazul in care angajatul ... (vezi toată discuția)