avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat carnetul in data de 30 octombrie pentru 0,21 alcool in aerul expirat. Ce trebuie sa fac sa dau examenul pentru a m-i se inapoia carnetul in 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Pop_Valerian , utilizator 15:30, 15 Octombrie 2014
Trebuie sa indepliniti conditiile prevazute la art. 221 din hg1391. sa faceti cerere ptr reducere la 30 de zile si sa promovati testul 13/15.
Aveti o premonitie sau ati gresit data?
Am gresit data :))). In ce termen trebuie depusa cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)
Ajutor - recuperare permis dupa suspendare 90 de zile Viorelsax Viorelsax Buna ziua va rog frumos datim si mie o lamurire mia fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile fara drept de conducere pentru alcool la ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)