avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat comis in termenul de incercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat comis in termenul de incercare

o persoana a fost condamnata pentru furt calificat si a primit 2 ani cu suspendare facand fapta in anul 2012,acum are un nou proces tot pentru furt calificat si mai mult ca sigur nu se va prezenta la proces.ce poate pati???va primi condamnare cu executare????multumesc anticipat...
acei 2 ani cu suspendare au atras un termen de incercare de 4 ani. Daca in acest termen s-a savarsit o alta infractiune, se revoca suspendarea conditionata si se executa toata pedeapsa, impreuna cu noua pedeapsa. Concluzie: inchisoare cu executare de minim 2 ani.
In mod sigur ajunge la inchisoare.
Daca nu se va prezenta la proces si nu va avea avocat ca sa il apere va primi o pedeapsa si mai mare decat daca ar fi venit la proces...
Daca fapta este savarsita in termenul de incercare si va fi condamnat, pedeapsa stabilita se adauga la pedeapsa anterioara si se executa in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate revocare suspendare si pedeapsa la locul de munca Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Infractiune de furt calificat savarsita in perioada de incercare de 2 ani si 6 luni (anterior a fost condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii ... (vezi toată discuția)
Furt calificat blondutzzu blondutzzu as avea o intrebare ..in timpul minoritatii am avut mai multe furturi care sau contopi intrun singur dosar si am luat un an cu suspendare.dupa care aveam cei 2 ... (vezi toată discuția)
Furt calificat propolix propolix Buna ziua.Fiul meu vitreg a fost condamnat in anul 2007 in luna mai de tribunalu cimpina prahova,la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 4 ani termenul de ... (vezi toată discuția)