avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Transmitere revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Transmitere revisal

Buna seara, cum se procedeaza in cazul in care un contract de munca a fost transmis in revisal, dar la data anterioara inceperii contractului de munca, angajatul refuza sa semneze contractul, motivand ca nu vrea contract de munca inregistrat la itm pentru ca se angajeaza in alta parte, si este important sa nu figureze cu alte contracte de munca . Am facut o desfacere cu aceeasi data ca si data de inceput, este suficient?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 18 Octombrie 2014
Da, iar alta data sa nu mai inregistrati in Revisal decat contractele semnate de ambele parti. Pana nu exista semnatuile nu se poate vorbi de un contract, ci doar de un formular de CIM.
Intrucat in Revisal se inreg doar CIM, o astfel de inreg, ca cea facuta de dvs poate fi considerata ca o completare cu date eronate a registrului si sanctionata contrav.
Din pacate, acel c.i.m. nu are cum sa inceteze ,intrucat nu este valabil neavand semnatura ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca niko 94 niko 94 La contr de munca la data se trece 17/03/11 sau 16/03/11, adica vreau sa spun ca inchei un contr de munca cu un salariat pe care trebuie sa-l trimit la ITM cu ... (vezi toată discuția)
Angajatul refuza semnarea cim adican adican Buna ziua, Am o situatie mai speciala. Am la firma un angajat caruia i-am inregistrat in Revisal contractul de munca, insa nu l-a semnat, iar acum a plecat ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)