Am o situatie mai speciala. Am la firma un angajat caruia i-am inregistrat in Revisal contractul de munca, insa nu l-a semnat, iar acum a plecat fara a anunta in prealabil. L-am chemat sa semneze contractul de munca, cat si demisia, insa refuza sa vina sa semneze. Ce as putea face in situatia aceasta?
Eu am participat la un seminar sustinut de ITM si am intrebat daca se transmite Revisal si angajatul nu se prezinta la lucru, care este solutia.Au raspuns ca trebuie facuta notificare de renuntare in perioada de proba(art.31(3) din Codul muncii).
@ no_name
situatia este valabila in cazul in care c.i.m. este semnat de ambele parti ... in conditiile in care c.i.m. nu este semnat de salariat, dar a fost transmis in REVISAL ... d.p.d.v. juridic acesta nu este valabil si s-a facut o transmitere eronata a registrului ...
@adican
In revisal se inregistreaza si se transmit contractele de munca. Un contract de munca pentru a fi valabil incheiat trebuie semnat de ambele parti. Asadar numai inregistrati in revisal decat CIM semnate.
Transmitere revisal
ana355
Buna seara, cum se procedeaza in cazul in care un contract de munca a fost transmis in revisal, dar la data anterioara inceperii contractului de munca, ... (vezi toată discuția)