Saptamana aceasta mi-a venit sentinta judecatoriei privind punerea sub interdictie a fiicei mele, cu handicap grav. Sentinta nu este inca definitiva, este cu posibilitatea revizuirii in termen de 30 de zile. Cand ma pot prezenta la Casa de pensii pentru obtinerea pensiei de handicap si in cazul in care in sentinta asta preliminara nu este specificat explicit numele tutorelui (desi la deschiderea actiunii am solicitat acest lucru) decat cel al curatorului , dupa emiterea sentintei definitive, va mai trebui o alta sentinta judecatoareasca pentru numirea explicita a tutorelui?
In cazul in care de la un centru rezidential s-au primit deja doua raspunsuri ca nu sunt locuri si nici personal adecvat necesitatilor bolnavei, exista mijloace legale de a rezolva aceasta situatie?
Cu inalta consideratie, gabriela
In Romania se zice ca fara spaga nu exista locuri...din pacate...nnMergeti la autoritati si sa le sesizati in scris pentru a priminraspuns scris pentru restul problemelor.
Cu banii mereu exista probleme cand aubde dat...
De luat nu au probleme...
Solicitati completarea hotararii.
Minuta (si respectiv ceea ce o sa apara in dispozitivul hotararii cand va fi redactata) ar fi trebuit sa sune cam asa: Dispune punerea sub interdicţie a ... Numeşte pe ... în calitate de tutore al ... Ca urmare a instituirii tutelei persoanei interzise, curatela instituită prin încheierea de şedinţă de la .. se consideră ridicată ...