avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma recuperari creante

Buna, am si eu o problema, speram sa pot primi un sfat pe acest forum.
Situatia este urmatoarea: parintii mei sunt amandoi decedatii, iar mama mea, cea care a decedat ultima, de vreo 8 luni (tatal a decedat acum 18 ani), a avut un credit la Raiffeisen Bank, iar suma ce a ramas de returnat este de 7000 lei. Dupa deces, eu si sora mea (eu am 21, ea are 32 de ani), am fost la banci, sa inchidem datoriile, deoarece avea asigurare. La aceasta banca, ne-a cerut sa aducem grafic de rambursare, dar nu l-am gasit. Nu ne-a mai anuntat nimeni nimic, iar acum, de 3 luni, ma suna o firma de recuperari creante, TopFactoring, ca cica vrea sa vobeasca cu mama mea, sa plateasca, creditul, ca a fost vandut de banca. Am explicat situatie, ca ea a decedat, si mi-a spus sa merg sa vorbesc cu banca, cei de la firma. Cei de la banca mi-au spus ca nu or putut inchide contul, ca nu am dus graficul, si ca or vandut creanta, si ca ei nu ma mai pot ajuta. Cei de la TopFactoring, ma tot suna, si imi spun ca eu trebuie sa platesc toti banii aia, ca cica eu mostenesc obligatoriu acea datorie.
Ce ar trebui sa fac? Chiar trebuie sa platesc? Nu este alta solutie? Este legal ceea ce a facut Raiffeisen Bank, ca a vandut creditul unui om decedat? Daca nu platesc, ce imi pot face cei de la Top Factoring?
Multumesc, sper din tot sufletul sa imi poate da cineva niste raspunsuri care sa ma ajute!
Cel mai recent răspuns: MariusTN , utilizator 10:41, 16 Octombrie 2014
Daca asigurarea acopera totul nubsunt probleme.
Chestia cu graficul e cumva ca orice ati face tot trebuie sa platiti si nimic altceva nubar conta...

Aveti si dreptul de a merge cu avocat dar niciun avocat nu va merge gratis si banca stie asta...
Ati cerut asiguratorului sa plateasca ?
Daca creditul nu mai e la Banca, asiguratorul mai poate plati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta Poker10 Poker10 NOTIFICARE DE PLATA Top FAcToRING S. R. L., companie specializatia in recuperarea creantelor in toate modalitile prevazute de lege, in calitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)