avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcul Inspectoratul de stat in Constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcul Inspectoratul de stat in Constructii

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un calcul la suma pe care o datorez Inspectoratului de stat in Cosntructii?
Autorizatia e fost emisa in 2006 - valabila pana in 2010.
Receptia facuta abia in 2013

Valoarea de impozitare: 154.975,43 Ron

Cei de la primarie mi-au calculat suma pe care am si platit-o anul trecut celor de la Insp de stat in constructii.
Din greseala celor de la Primarie am fost nevoita sa platesc de 2 ori (prima data comunicandu-se o suma gresita). A doua plata a fost inregistrata pentru a se face receptia.

Acum revenind la cei de la Insp de stat in contructii, cerand suma platita in plus, mi se comunica ca as mai avea de plata pe langa cele 2 plati (imense pe care deja le-am platit)...

Nu mai inteleg nimic...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Imobil cu doi coproprietari, autorizație de construcție eliberată pe numele unuia dintre ei. cadastristul nu poate face separarea din acest motiv, care e soluția? Ionut Sarapatin Ionut Sarapatin Am si eu o situatie mai delicata. Un teren cu 2 coproprietari. Am facut demersurile pentru autorizatia de constructie pe ambele nume. De la primarie a iesit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie casa maneas maneas buna seara!am urmatoarea problema:am intentionat sa construiesc, la mine in comuna,o casa lucru pe care l-am si facut.Am facut proiectul,cererea de urbanism,am ... (vezi toată discuția)
Plata 0,1 %+0,7 % din investitie la o contructie catre i.s.c radu_john radu_john Buna ziua, Am facut o contructie mica de 50 mp (2 camere)la investitia intiala cei de la primarie au calculat investitia in valoare de 25500 lei ... (vezi toată discuția)