avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pv.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pv.

am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o instiintare de la un executor silit ca am de platit o amenda (lipsa rovineta) cu data de 06.01.2006,ma duc cu contractul de vanzare cumparare la el,face copie si zice ca sa rezolvat,luna asta ma trezesc cu somatie de la financiar ca am de platit amenda din 2006.Am fost la ei la urmariri,si zice ca nu are ce sa face trebuie sa paltesc amenda.Ce sa fac.?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:39, 26 Mai 2009
=D> data amenzii este cu 06.01.2006....masina vanduta in data de 06.06.2005?.....Nu platiti nici o amenda.
Aveti decizia de scoatere din evidenta de la Administratia Financiara?...v-au eliberat-o.Mergeti cu acea decizie si cu documente de unde sa ateste ca ati radiat masina cu mult inainte de acest termen .
Mult succes,
de la financiar atunci in 2005 am platit doar impozitul pe masina care am vandut-o.dar nu am nici o decizie.Acolo am intrebat daca mai figurez cu masina si au spus ca nu mai apare pe numele meu masina la ei la financiar
mario78 a scris:

am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.

de la financiar atunci in 2005 am platit doar impozitul pe masina care am vandut-o.dar nu am nici o decizie.

Va contraziceti.Aveti actul de radiere, aveti actul de vanzare, mergeti cu ele la financiar si pe baza lor veti fi radiat si de la amenda.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv.contestat mario78 mario78 am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as avea și eu o problema,dacă ma puteți lamurii ... Ungureanu Dorel Ungureanu Dorel Bună ziua. As avea și eu o problema,dacă ma puteți lamurii cu ce trebuie făcut mai departe. În anul 2015 am vândut o masina, cu act de vânzare ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)