avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. As avea și eu o problema,dacă ma puteți ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. As avea și eu o problema,dacă ma puteți lamurii ...

Bună ziua.
As avea și eu o problema,dacă ma puteți lamurii cu ce trebuie făcut mai departe. În anul 2015 am vândut o masina, cu act de vânzare cumpărare, am trecut pe talon înstrăinat către, am scos o de la impozit, dar cumpărătorul nu și a făcut transcrierea la politie în termenul legal, a vândut o mai departe. După 6 ani ,ma trezesc acasă cu amenda de la camerele de rovineta. Care ar fii pașii legali pentru a rezolva aceasta situație, doresc sa menționez ca cel care a cumpărat masina de la mine nu are idee unde ar putea fii masina și nu deține nici un act făcut cu noul proprietar. Cei de la asigurări mi au spus ca pe asigurare figurez tot eu ca titular. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ungureanu Dorel , utilizator 16:50, 29 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut masina si primesc amenzi sanduene sanduene am vandut masina in anul 2007, am facut coontract vanzare-cumparare, am scos o de la sectia financiara urmatori pasii fiind sa o inscrie noul proprietar, ... (vezi toată discuția)
Pv. mario78 mario78 am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri procura speciala pt "evitarea" taxei de mediu. Rih85 Rih85 Buna ziua. Am o nelamurire cu privire la ce am facut (sper sa nu fie prea tarziu) in urma cu 4-5 zile. Pe scurt am vandut o masina Daewoo Nubira euro 2 unui om ... (vezi toată discuția)