avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pv.contestat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pv.contestat

am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o instiintare de la un executor silit ca am de platit o amenda (lipsa rovineta) cu data de 06.01.2006,ma duc cu contractul de vanzare cumparare la el,face copie si zice ca sa rezolvat,luna asta ma trezesc cu somatie de la financiar ca am de platit amenda din 2006.Am fost la ei la urmariri,si zice ca nu are ce sa face trebuie sa paltesc amenda.Ce sa fac.?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 14:01, 26 Mai 2009
:luck: am raspuns la aceasta intrebare. Mergeti cu decizia de scoatere a mijlocului fix eliberat de Administratia Financiara in data de 06.06.2005 .Nu platiti nici o amemda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv. mario78 mario78 am vandut o masina pe data de 06.06.2005,in aceasi zi am fost la financiar cu actul de vanzare-cumparare si am scos-o din evidenta mea.In 2008 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta RaducanuMarian RaducanuMarian Buna ziua, am si eu o intrebare:ce se intampla daca nu platesti o amenda pentru rovineta?am semnat pentru primire iar amenda este pe persona juridica in ... (vezi toată discuția)
Somatie cu titlul executoriu ref. la o amenda emisa de cnadnr in urma cu aprox 5 ani cosminavasile cosminavasile Buna ziua, Am primit in 10.04.2017 o somatie cu titlul executoriu cu privire la o amenda emisa in 15.05.2012 de CNADNR. Problema este ca pana la data ... (vezi toată discuția)