avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate atestat pentru a lucra in asociatia de propietari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

atestat pentru a lucra in asociatia de propietari

Daca am terminat scoala postliceala de specialitate-Finante,contabilitate,administrativ-Roman in specialitatea prognoza evidenta mai am nevoie de atestat de la primarie pentru a ocupa functia de administrator in tro asociatie de propietari?Va multumesc.
Trebuie sa urmati un curs de Administratori Imobile, dupa absolvire (maxim o luna) cu diploma de absolvire, cazier si mai sunt acte necesare, depuneti la Primaria de care apartinet dosarul si dati un examen, Primaria va elibereaza Atestatul, doar asa va puteti angaja ca administrator, nu alte cursuri sau facultate.
Aveti la dispozitie Legea 230/2207.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator de asociatie Octavia Turbatu Octavia Turbatu As dori sa fac scoala de administrator pentru a putea verifica sau prelua conducerea administratiei actuale.... (vezi toată discuția)
Administrator imobil caradis caradis Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)
Ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator? ricadinas ricadinas In ce lege se prevede ce insemna persoane fizice atestate pentru functia de administrator pentru asociatii de proprietari ? (vezi toată discuția)