avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea la munca dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea la munca dupa CCC

Buna ziua. Fetita mea s-a nascut in data de 31 decembrie 2012. Incepand cu ce data trebuie sa ma intorc la servici? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 16 Octombrie 2014
Presupun ca ati optat pentru concediu de 2 ani, Trebuie sa va intoarceti la lucru cel mai tarziu la 31 decembrie 2014.
Am optat pentru concediu de 2 ani. Nu sunt obligata sa ma intorc mai repede cu o luna inainte de data nasterii copilului indiferent daca tatal doreste asta sau nu?
1. daca tatal indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia pentru CCC si solicita sau nu solicita acest lucru, durata CCC pentru dvs se reduce cu o luna de zile.
In speta, veti reveni efectiv la munca in data de 02.12.2014

2. daca tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia pentru CCC si solicita sau nu solicita acest lucru, durata CCC pentru dvs nu se reduce cu o luna de zile.
In acest caz, veti reveni efectiv la munca in data de 05.01.2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal pustyu77 pustyu77 buna seara.sunt in concediu prenatal pe durata de 2 ani si in februarie implinesc 2 ani de cand am intrat.intrebarea mea este,cand tre sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal de 1 luna vivi23ro vivi23ro buna ziua daca pe 26 noiembrie 2014 copilul implineste 2 ani si tatal nu a luat inca concediu crestere copil, as vrea sa stiu daca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil utilizator86 utilizator86 As dori sa va intreb daca dupa revenirea din concediu crestere copil mi se poate acorda concediu de odihna pentru acea perioada de 1 an si 11 luni. Cand ar ... (vezi toată discuția)