avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea aplicata magazinelor on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea aplicata magazinelor on-line

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati care este legea / legile care se aplica magazinelor on-line
In ceea ce priveste restituirea produselor care este termenul prevazut de lege in care se pot restitui produsele (10 sau 14 zile)?
De asemenea, legea prevede obligativitatea publicari pe site a anumitor informatii (precum confidentialitate, garantie etc.)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexandraMihaela , utilizator 15:47, 16 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politica de returnare a produselor in 10 zile Srb Srb Din cate stiu exista legea in care ai dreptul 10 zile sa returnezi produsele comandate online. Eu am situatia respectiva: am dat un avans online(proforma), ... (vezi toată discuția)
Cine plateste transportul in cazul retragerii din contract? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Exemplu: S-a achizitionat o pereche de pantofi de la un magazin on-line. Clientul a platit curierului valoarea pantofilor + serviciile de curierat. In ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs cumparat AndreiBaditoiu AndreiBaditoiu Buna ziua. Detin un magazin in care comercializez articole de imbracaminte pentru barbati. Intr-o zi a venit in magazin un client care cumparase o camasa cu o ... (vezi toată discuția)