avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua ! Mi s-a facut proprire pe salariu de catre angajator si banca la care am contul de salariu mi-a retinut o suma din diferenta de salariu pe care trebuia sa o primesc spunand ca este tot proprire . Este legal ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:02, 16 Octombrie 2014
Nu este legal. Daca ati facut corect calculul si sunteti sigur ca vi s-a poprit mai mult, introduceti o contestatie la executare.
Mergeti la executor sa cereti sa faca adresa catre banca pt a cere sa vi se elibereze sumele ce reprezinta drept salarial pt ca aveti poprire pe salariu infiintata deja.
Mai aveti varianta sa cereti angajatorului sa va dea restul salariului in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare salariu in executare silita rodicala rodicala Buna ziua, un salariat (A) este in executare silita de o banca, avand calitatea de garant intr-un contract de credit. Astfel, in fiecare luna angajatorul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)