avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Timp de executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Timp de executie

Buna seara. Timpul de executie al lucrarii pentru obiectiv este, conform caietului de sarcini de 6 luni, insa eu nu l am specificat in fisa de date la sectiunea V.3. ci la sectiunea II.1.5. Durata contractului este de 12 luni. Operatorii economici au elaborat ofertele cu o durata a timpului de executie de 12 luni. Am facut solicitari de clarificari, dar acum am revazut modelul fisei de date de la anrmap si am vazut ca trebuia sa mentionez la sectiunea V.3. timpul de executie. Cum repar aceasta situatia ca sa nu fie cazul sa se considere inacceptabile oferte si sa intervina contestatii. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nicoleta8519 , utilizator 20:21, 16 Octombrie 2014
corectez, sectiunea VI.3. din fisa de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare oferte licitatie publica danasrl danasrl Buna ziua! Am organizat o procedura de cerere de oferta ca autoritate contractanta si in fisa de date a achizitiei am specificat clar ca toate documentele ... (vezi toată discuția)
Mostre creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In cadrul unei proceduri de achizitie publica de furnizare sistem informatic integrat ((licente software, servicii dezvoltare software, ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)