Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da clasarea persoanelor invinuite ,scoate de sub urmarire.
Precizev ca cei invinuiti s-au laudat cu mult inainte ca nu vom face nimic ca au ei pile .
In urma unor cereri in care am cerut sa ne prezinte scris stadiul dosarului ,in data de 01-09-2014 raspunde ca dosar x sa afla in cercetare la procurorul y cu propunerea de trimitere in judecata ,iar acum primim o scrisoare in care scrie ca procurorul a dat ordonanta in data de 28-08-2014 de clasare a partilor invinuite .
Nu era normal ca in data de 01 sa spuna ca sa facut clasarea ? dece spun ca se afla in lucru cu propunerea de trimitere in judecata daca ei deja din data de 28-08 -2014 stiu ce rozolutie va da?
Buna ziua ,am depus atunci plangere impotriva solutiei de clasare ,nefiind motivata ,mi s-a respin plangere ,motive total ireale ,eu cred ca astia nu studiaza dosarul de sunt asa inconpetenti,iau numai ce este roz :)
Ordonanta clasare
costel58
In urma comunicarii unei ordonante prin care s-a dispus clasarea unui dosar penal , am depus o plangere catre prim-procurorul Parchetului impotriva acestei ... (vezi toată discuția)