avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plasare caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plasare caz

Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da clasarea persoanelor invinuite ,scoate de sub urmarire.

Precizev ca cei invinuiti s-au laudat cu mult inainte ca nu vom face nimic ca au ei pile .

In urma unor cereri in care am cerut sa ne prezinte scris stadiul dosarului ,in data de 01-09-2014 raspunde ca dosar x sa afla in cercetare la procurorul y cu propunerea de trimitere in judecata ,iar acum primim o scrisoare in care scrie ca procurorul a dat ordonanta in data de 28-08-2014 de clasare a partilor invinuite .

Nu era normal ca in data de 01 sa spuna ca sa facut clasarea ? dece spun ca se afla in lucru cu propunerea de trimitere in judecata daca ei deja din data de 28-08 -2014 stiu ce rozolutie va da?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
badboy20cm, utilizator
Cel mai recent răspuns: badboy20cm , utilizator 08:04, 21 Ianuarie 2015
Buna ziua ,am depus atunci plangere impotriva solutiei de clasare ,nefiind motivata ,mi s-a respin plangere ,motive total ireale ,eu cred ca astia nu studiaza dosarul de sunt asa inconpetenti,iau numai ce este roz :)

Urmatorul pas instanta !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta clasare costel58 costel58 In urma comunicarii unei ordonante prin care s-a dispus clasarea unui dosar penal , am depus o plangere catre prim-procurorul Parchetului impotriva acestei ... (vezi toată discuția)
Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)
Se poate adresa plangerea impotriva rezolutiei de nup a parchetului catre dna? catinf catinf Buna ziua. Vreau sa fac plangere impotriva unei rezolutii a Parchetului de NUP in calitate de persoana interesata/succesor. Pot adresa plangerea prim ... (vezi toată discuția)